Keresik a legszebb vendéglátóhelyeket
2015. július 07. 00:00 - (mmonline.hu)http://www.mmonline.hu/cikk/keresik_a_legszebb_vendeglatohelyeket
A Turizmus Trend és a Vendég & Hotel szaklap 2015 nyarán másodszor hirdeti meg nagysikerű Gastro Design versenyét. A versenyre hat különböző kategóriában nevezhetnek tradicionális és modern stílusú kisebb-nagyobb éttermek, kávéházak, bárok, bisztrók, sörözők, csárdák és szállodák vendéglátóegységei, illetve delikátesz üzletek.
A verseny célja, hogy felhívja a figyelmet a vendéglátás arculatának, megjelenésének fontosságára, a vendéglátóipari kommunikációban alkalmazott vizuális, design és belsőépítészeti elemek minőségének kiemelt szerepére.
A versenyen korábban nevezett vendéglátóegységek újra nevezhetőek és természetesen új nevezők jelentkezését is várjuk. Célunk, hogy Gastro Design versenyünk évről-évre megmérettetésre késztesse a hazai vendéglátós szakmát, ezáltal fenntartva a vendéglátóhelyek kiváló színvonalát.
A versenyre pályázhat bármely Magyarországon működő kisebb-nagyobb vendéglátóegység (étterem, szálloda, söröző, borozó, csárda, bár, kocsma, szórakozóhely, hajó, cukrászda, kávézó, delikátesz üzlet, food truck stb.). A beadott pályaműveket a vendéglátásban ismert és elismert gazdasági szakértők és kreatívszakemberek értékelik. A versenyről és az eredményekről folyamatosan beszámolunk online felületeinken, valamint a partnereinknek küldött hírlevélben. A díjazottakat lapunkban is bemutatjuk.
Nevezési határidő: augusztus 7. péntek
A zsűri tagjai:
Benesch Ferenc, Ogilvy/Geometry Global, kreatívigazgató
Csapody Balázs, Kistücsök Étterem
Kovács László, Magyar Vendéglátók Ipartestülete, elnök
Krémer Julianna, Professional Publishing Hungary, művészeti vezető
Mesterházy Dorka, Mazel Tov
Meződi Alice, Remíz Étterem, tulajdonos
Papp Regina, We Love Budapest, főszerkesztő
Szántó Zoltán, Turizmus Trend, főszerkesztő
Vágó Ágnes, Vendég és Hotel, felelős szerkesztő
További zsűritagok felkérés alatt.
A verseny célja, hogy felhívja a figyelmet a vendéglátás arculatának, megjelenésének fontosságára, a vendéglátóipari kommunikációban alkalmazott vizuális, design és belsőépítészeti elemek minőségének kiemelt szerepére.
A versenyen korábban nevezett vendéglátóegységek újra nevezhetőek és természetesen új nevezők jelentkezését is várjuk. Célunk, hogy Gastro Design versenyünk évről-évre megmérettetésre késztesse a hazai vendéglátós szakmát, ezáltal fenntartva a vendéglátóhelyek kiváló színvonalát.
A versenyre pályázhat bármely Magyarországon működő kisebb-nagyobb vendéglátóegység (étterem, szálloda, söröző, borozó, csárda, bár, kocsma, szórakozóhely, hajó, cukrászda, kávézó, delikátesz üzlet, food truck stb.). A beadott pályaműveket a vendéglátásban ismert és elismert gazdasági szakértők és kreatívszakemberek értékelik. A versenyről és az eredményekről folyamatosan beszámolunk online felületeinken, valamint a partnereinknek küldött hírlevélben. A díjazottakat lapunkban is bemutatjuk.
Nevezési határidő: augusztus 7. péntek
A zsűri tagjai:
Benesch Ferenc, Ogilvy/Geometry Global, kreatívigazgató
Csapody Balázs, Kistücsök Étterem
Kovács László, Magyar Vendéglátók Ipartestülete, elnök
Krémer Julianna, Professional Publishing Hungary, művészeti vezető
Mesterházy Dorka, Mazel Tov
Meződi Alice, Remíz Étterem, tulajdonos
Papp Regina, We Love Budapest, főszerkesztő
Szántó Zoltán, Turizmus Trend, főszerkesztő
Vágó Ágnes, Vendég és Hotel, felelős szerkesztő
További zsűritagok felkérés alatt.