Kihirdették a design mob nyerteseit

2011. március 09. 00:00 - (http://brandtrend.hu)

Kiválasztották a legjobbat a több mint hatezer fázisrajz közül, amelyek a T-Mobile által kezdeményezett tíznapos design mob, azaz közös online rajzolás résztvevőitől érkeztek.
A pályázat keretében készült alkotásokat nem külön-külön értékelték, hanem a zsűri által legjobbnak tartott fázis utolsó alkotóját tekintik nyertesnek. Ennek alapján a pályázat, és ezzel együtt a fődíjként kitűzött Samsung Galaxy S mobiltelefon nyertese Tüdős Anna lett. Az ő hozzájárulásával teljessé váló online rajzfelület, amelyet a T-Mobile a későbbiekben kártyagrafikaként is felhasznál majd, az alábbi linken tekinthető meg.
A versenyben egy digitális rajztábla is gazdára talált, amelyet a kétnapos ráadásverseny legjobb fázisrajzolója, Juhász Dalma nyert meg. Az ő nevével fémjelzett rajzot ezen a címen lehet megnézni. A rajzolásban résztvevők között 110 pólót is kisorsoltak, a szerencsés nyertesek a saját munkafázisukat megörökítő nyomattal díszített felsőt kaptak ajándékba.
A T-Mobile pályázata a közös rajzolás élményéről szólt. Minden beküldött rajz a korábban mások által elkészült műre épült, így minden egyes fázis közös alkotás eredményét mutatta. A résztvevők inspirációt nyerhettek az előttük rajzolóktól, és maguk is inspirálták az utánuk következőket, így a kialakult alkotásokhoz nagyon sokan hozzájárultak tehetségükkel, ötleteikkel. A több ezer fázisrajzból ízelítőt kaphat, aki ellátogat a http://designmob.t-mobile.hu című weboldal galériájába.