Magyar siker a Surface Design Awards versenyén

2018. február 26. 00:00http://www.instyle.hu/ivanka-design2018-97931

Február nyolcadikán Londonban rendezték meg a Surface Design Awards döntőjét, amely az innovatív felületek egyik legizgalmasabb versenye építészek és tervezők számára. Az egyetlen olyan brit esemény, amely kizárólag az épülettervezés felületi megoldásaira összpontosít.

Az IVANKA nem csak Magyarországon, hanem nemzetközi szinten is a betonfelületek specialistája, világszerte és Nagy-Britanniában is sikeresen kivitelezett projektekkel. A megmérettetés ezért is nagyon izgalmas lehetőség a csapat számára!

A cég első nevezésekor az Ópusztaszeri Látogatóközpont projekt külső, egyedi felületére esett a választás, ahol a betonpanel tükrözi az agyag és a tömörített föld egyedi építészeti örökségét. A projekt a nyilvános épület, belső felület kategória győzteseként került ki, specifikus kivitelezésének és különleges anyaghasználatának köszönhetően.

Az idei évben a CEU, Közép-európai Egyetem új projektjével nevezett az IVANKA, ahol a döntőbe jutott munkák közé választották. A munkálatok során egyedi padok, pultok, attika falburkolatok, valamint spirális és egyenes lépcsőburkolatok gyártásában és telepítésében vett részt a csapat.

Az IVANKA-nál minden munka az adott épületre szabott egyedi alkotás. Ezt az elhivatottságot és a betonban rejlő innovatív fejlesztési lehetőségek kreatív kihasználását ismeri el ez a díj. Hogy jövőre milyen projekttel nevez majd a cég azt még nem tudni, de az biztos, hogy egyedi és szép külső- vagy belsőépítészeti nevezéssel képviseli majd Magyarországot.