megnyitott a One Fashion designer üzlet

2013. december 15. 00:00 - (hg.hu)http://hg.hu/cikkek/alkotok/16231-vedd-fel-a-stilust-megnyitott-a-legujabb-magyar-designer-showroom

Kedden hivatalosan is megnyitott a One Fashion designer üzlet a Ráday utcában, ahol 15 hazai tervező termékeit lehet majd kapni.
Az ötletgazdák, Décsi Juli és Dániel Orsi kedden nyitották meg egyedi koncepciójú, ’shop in shop’ magyar tervezőket összefogó vállalkozásukat a Ráday utca 9-es szám alatt.

Most először tekinthette meg a szakma a vadonatúj designt kapott régi Showroom R9-et: a magyar divatélet egy újabb színterének megnyitóbuliján főszerkesztők, stylistok, divatszerkesztők és bloggerek vettek részt. Jelen volt többek közt Eli van Poeyer, az InStyle magazin divatszerkesztője, Igor Deseatnikov, stylist, Molnár Dorka, a THE SENSE bloggere, a 11GROUND blog képviselői, STYLE&DIRT blogger csapata és még sokan mások.

A showroomban megtalálható az 1975, AnnaEva, Balilla, Dora Abodi, dorivisy, Enjey, Es-tu un Ange?, Gion, Konsanszky, Mark Laufer, Mosskito, NYD, Souffle, TheBétaVersion és Zoe Phobic márka is.

A tervezők közül is sokan képviseltették magukat, úgy, mint az 1975 tervező párosa, Kupi Szimonetta és Györe Nikoletta, Balázs Lilla, a Balilla tervezője, Visy Dóri a dorivisy márka ötvös designere, Pazicski Miklós az Enjey márka tervezője, Rideg Natali, az Es-tu un Ange? márka megálmodója, Mark Laufer, Virág Boglárka, a Souffle tervezőnője, és Szimon Ágó a Zoe Phobic márka designere.

A ONE Fashion célja a hazai tehetségek ismertségének és kollekcióik értékesítésének növelése webshopon és a showroomon keresztül, a hazai és a külföldi piacokon egyaránt.