WAMP: Design kevesebbért

2013. július 30. 00:00 - (wamp.hu)

Augusztus 4-én ismét design vásárra várják a szervezők a nagyközönséget az Erzsébet téren a WAMP Summer Sale keretében. Ezen a vasárnapon az eseménysorozat történetében először - ám hagyományteremtő szándékkal - a szokásos szezonvégi árleszállításokhoz kapcsolódóan kedvezményekkel készül a design fiesztán megjelenő több mint hetven alkotó.

A kiállítók között olyan neves divatmárkák szerepelnek majd, mint a rendre azonos gondolati szálhoz kapcsolódó kollekciókkal jelentkező Artista, a különleges alapanyagokkal és merész szabásvonalakkal kísérletező Gyulai Nati a Nati100%PureIdeával, vagy a budapesti fotók alapján készült printekkel dekorált városi öltözeteket és táskákat kínáló Camou, illetve a finom matériákkal dolgozó Noár Line.

Aki egy vagány pólóval bővítené ruhatárát, az egész biztosan talál kedvére valót az Erikataylor vagy a Szputnyik kínálatában. Ha egy-egy szemrevaló ékszer vásárlása a cél, Varga Bernadett gyöngyhorgolással készülő elegáns darabjai, vagy az Ottoman Design feltűnő modelljei biztos befutók lehetnek.
Aki pedig valami finomra is vágyik a vásári forgatagban, az is kedvezményes áron kóstolhatja meg többek között a nyár slágerét, az almából készülő habzóborokat az almaCID standján, vagy Party Macaron színpompás és mennyei ízkombinációjú macaronjait.

A nyári fesztiválszezon ebben az évben sem lehet teljes design vásár nélkül, ezért a WAMP egy hétre kiköltözik Magyarország legnagyobb nyári fesztiváljára, a Szigetre. A hat WAMP-faházban tizenegy márka táskái, ékszerei, ruhái és öltözék kiegészítői design ajándéktárgyai lesznek kaphatók, sőt különleges teák is színesíteni fogják a kínálatot.